HÄSTENS

drēmər®

In a world full of dreamers, be a drēmər®.

HÄSTENS

drēmər®

In a world full of dreamers, be a drēmər®.

Wij hebben al onze liefde, passie, expertise en al ons vakmanschap gestopt in ieder detail van het drēmər bed. Voor ons komt er met de lancering van dit meesterwerk in het jaar waarin wij ons 170-jarige bestaan vieren een droom uit en kunnen we beginnen aan een nieuw hoofdstuk in het verhaal van Hästens dat speciaal is gewijd aan drēmərs.

Een klasse apart

In het drēmər bed komen de meest verfijnde natuurlijke materialen, zes generaties meesterschap en de creativiteit van de wereldberoemde designer Ferris Rafauli bij elkaar. Het velvet drēmər hoofdbord is naast een kunstwerk op zich ook een waar statement, terwijl de verfijnde biezen en de gedetailleerdheid van de hoekpanelen het uiterste in precisie van onze meesterlijke vakmannen vragen.

Een klasse apart

Black shadow

Hastens Drēmər black shadow bed

Phantom charcoal

Hastens Drēmər phantom charcoal bed

Traditional blue

Hastens Drēmər traditional blue bed

Natural shale

Hastens Drēmər natural shale

Gewicht: 217,2 kg (210 x 210 cm). Totale hoogte: 69 cm. (inclusief drēmər topdekmatras 5 cm, matras 25 cm, bodem 30 cm en aanbevolen bedpoten 9 cm)

Drēmər headboard

Het velvet drēmər hoofdbord is niets minder dan een waar kunstwerk en een statement in iedere slaapkamer. De gebogen velvet panelen en zijvleugels zijn royaal gevuld voor comfort en dragen bij aan een bijzondere slaapervaring. Keuze uit vier opvallende velvet tinten die het drēmər bed helemaal afmaken.

Hästens Dremer headboard fade

Black shadow

Hästens Drēmər black shadow headboard

Phantom charcoal

Hästens Drēmər phantom charcoal headboard

Traditional blue

Hästens Drēmər traditional blue headboard

Natural shale

Hästens Drēmər natural shale headboard

Hoogte: 145 cm. Diepte frame inclusief vulstof: 32 cm. Diepte vleugel aan de onderkant: 55 cm. Wij raden aan het hoofdbord op de vloer tegen een wand te plaatsen, pootjes zijn niet nodig. Het hoofdbord kan worden bevestigd aan het bed.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws rondom TheSleepSpa en Hästens?

Maak een afspraak bij uw Hästens specialist. Dan staan we klaar en hebben we alle tijd!