service

Service en onderhoud aan uw hÄstens bed

Uw Hästens bed is gemaakt van 100% natuurlijke materialen van de hoogste kwaliteit. En daar hoort natuurlijk een uitgebreide klantenservice bij. Wij zijn een door Hästens erkende dealer en onze monteurs in Zweden helpen u graag bij problemen met uw Hästens bed. Heeft u een vraag of klacht over uw Hästens bed? Heeft u advies of onderhoud nodig? Of slaapt u al een tijdje niet zo lekker? Hästens staat voor topkwaliteit en wij helpen u daarom graag met het vinden van een passende oplossing.

Ook als u uw Hästens bed niet bij één van onze winkels is aangeschaft of niet meer in de garantie valt, kunt u op ons rekenen.

Indien nodig komen wij graag kosteloos bij u langs. Hiervoor dient u wel een afspraak te maken. Dit kan gemakkelijk en snel middels onderstaand formulier. Nadat u uw gegevens heeft achtergelaten, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op om de afspraak te bevestigen.

Heeft u advies of onderhoud nodig aan uw bestaande Hästens bed?

maak een afspraak voor een
Service en onderhoud bezoek

TheSleepSpa gaat verder dan de gemiddelde slaapconcurrent. Voor service op uw Hästens product kunt u altijd contact met ons opnemen. Ook als u uw Hästens bed niet bij één van onze winkels is aangeschaft of niet meer in de garantie valt, kunt u op ons rekenen.

Door het versturen van deze gegevens gaat u akkoord met de verwerking van uw persoonsgegevens in overeenstemming met ons privacybeleid.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws rondom TheSleepSpa en Hästens?

Maak een afspraak bij uw Hästens specialist. Dan staan we klaar en hebben we alle tijd!