TheSleepSpa

uw Hästens specialist

over thesleepspa

"Slapen in een Hästens is een droom van velen. TheSleepSpa is er om die droom voor u uit te laten komen."
Freek Fidder
Hästens Shop Woerden bij Fidder Slapen

TheSleepSpa is uw Hästens specialist! TheSleepSpa is de overkoepelde organisatie van de Hästens Store Den Haag, de Hästens Store Rotterdam en de Hästens Shop Woerden bij Fidder Slapen.

TheSleepSpa levert u een compleet assortiment Hästens bedden van uitstekende kwaliteit. Onze Hästens specialisten staan graag voor u klaar om u te helpen bij de aankoop van uw nieuwe bed. Komt u een keer langs in een van onze stores?

winkels

Ontdek de handgemaakte bedden van Hästens en kom proefliggen in onze store in Rotterdam, Den Haag of Woerden.

service

Voor service op uw Hästens product kunt u altijd contact met ons opnemen. Ook als uw bed niet bij ons is aangeschaft!

over HÄSTENS

Laat u sinds 1852 van een onvergetelijke nachtrust genieten

Hästens is een Zweeds topproducent, die handgemaakte, luxe en comfortabele bedbodems en andere bed-onderdelen produceert. Hästens bedden zijn gemaakt van ethisch verantwoord ingekochte, natuurlijke materialen, waarbij gebruik wordt gemaakt van traditionele technieken die generatie op generatie door vakmensen wordt doorgegeven. De bedden zijn ontworpen om u een luchtig gevoel van gewichtloosheid te geven en uw lichaam van hoofd tot uw tenen te ondersteunen.

Een Hästens bed en matras wordt uitsluitend van luxe en natuurlijke materialen zoals massief Zweeds grenen houten frame, wol, katoen, vlas en paardenhaar gemaakt. Bovendien heeft een Hästens bed zeer goede eigenschappen als het gaat om warmte- en vocht regulatie en antistatische aspecten.

Hästens maakt bedden die uw leven, nachtrust en de manier waarop u denkt over slaap, voor altijd veranderen. Ontdek de handgemaakte bedden van Hästens!

bedden

Op deze pagina vindt u meer informatie over de verschillende bedbodems, waaronder de Hästens 2000T, de Hästens Vividus en de Hästens Marwari.

bedtest

Maak direct een afspraak voor een bedtest bij uw dichtstbijzijnde winkel en ervaar zelf het verschil!

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws rondom TheSleepSpa en Hästens?

Maak een afspraak bij uw Hästens specialist. Dan staan we klaar en hebben we alle tijd!